Tuesday, December 22, 2009

APA ITU INTRINCSIC TEST PERUBATAN ELEKTRONIK?


OP-AMP MACHINE

INTRINSIC TEST ATAU UJIAN INTRINSIK IALAH (UJIAN NUMERIC) UJIAN TERHADAP GETARAN TENAGA YANG MENGHASILKAN KOD-KOD TERTENTU,KAJIAN INI MENYELURUH TERHADAP ORGAN,EMOSI,PENYAKIT & PUNCANYA DAN ANATOMI JUGA PSIOLOGI.SELAIN DARI MANUSIA,UJIAN INI BOLEH JUGA DIGUNAKAN UNTUK TUMBUH-TUMBUHAN,HAIWAN DAN ALAM.UJIAN INI MEMBANTU PESAKIT,DOKTOR DAN PARA PENGKAJI MENCARI PUNCA MASALAH DAN PENYELESAIAN RAWATAN DAN UBAT-UBAT YANG TEPAT KERANA DNA (NOSODE/DARAH,RAMBUT,KULIT,NANAH DSB) DARI PESAKIT/HAIWAN/TUMBUH-TUMBUHAN DAN LAIN-LAIN DI PERLUKAN.

KETEPATAN PEMBUKTIAN TENAGA ADALAH 99% TEPAT.TETAPI UJIAN INI MEMERLUKAN FOKUS DAN KONSENTRASI YANG TINGGI.


ANTARA KONSEP & APLIKASI FIZIK YANG DIGUNAKAN IALAH 'Thermodynamics and Themostatistics', OP-AMP(OPERATION APPLIFIER),FIZIK KUANTUM DAN LAIN.


DI BAWAH ADALAH SALAH SATU PESAKIT YANG DI DIAGNOSE MENGUNAKAN PENDEKATAN INTRINSIC TEST.

ALAT YANG DIGUNAKAN UNTUK MENDAPATKAN KOD-KOD PENYAKIT,ORGAN DAN BERKAITAN DNA SESEORANG DI NAMAKAN OP-APM MACHINE (SEPERTI GAMBARAJAH DI ATAS). BUAT KETIKA INI PERUBATAN ELEKTRONIK ADALAH YANG MENDOMINASIKAN KAEDAH DIAGNOSIS INI,KAMI ANTARA YANG PERTAMA DI DUNIA YANG MENGAPLIKASIKAN TERHADAP KESIHATAN MANUSIA DAN ALAM SEJAGAT.

SESIAPA YANG INGIN MENGETAHUI TENTANG KESIHATAN DIRI,FUNGSI ORGAN,

DAN PENYAKIT YANG BERKAITAN NYA BOLEH LAH MENGHUBUNGI KUMPULAN PERUBATAN ELEKTRONIK SEGAMAT DI TALIAN 07-9433040 ATAU
TERUS KE TALIAN TELEFON BIMBIT SAYA DR.FAIRUZAN:012 7615626/0108810288

No comments:

Post a Comment